Om waarde te geven aan reststromen is er zowel vraag als aanbod nodig; aanbod vanuit de telers, vraag vanuit marktpartijen. Namens Platform Tuinbouwreststromen nodig ik u uit voor onze volgende bijeenkomst op 16 november van 14:30 tot ca. 18:00 op de Brightlands Campus Greenport Venlo (Villafloraweg 1, 5928 SZ).

Tijdens het ‘matchmaking event’ nodigen we telers en marktpartijen uit om op een laagdrempelige en luchtige manier 1:1 met elkaar in gesprek te gaan over potentiële verwaardingsketens. Enerzijds om circulariteit te stimuleren in de tuinbouwsector, anderzijds om nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen voor ondernemers. Deelname aan het event is kosteloos, maar levert je veel nieuwe inzichten en contacten op.

Er is zorgvuldig nagedacht over de selectie van genodigde partijen, om de kans op potentiële ‘matches’ te vergroten. Platform Tuinbouwreststromen zal het event aftrappen met concrete voorbeelden van reststromen, waarna jullie zelf kennis gaan maken met potentiële ketenpartners onder het genot van circulaire hapjes. De dag zal geleid worden door een externe dagvoorzitter. Uiteraard is er ook nog ruim de tijd om een borreltje te pakken en te praten en netwerken met andere aanwezigen.

Wij kijken er in ieder geval enorm naar uit, en hopen u op 16 november te mogen verwelkomen!

CONTACT

Villa Flora, Villafloraweg 1, 5928RC Venlo
077 - 782 01 56